Bordreservation (+45) 4566 1843
Vedbæk Strandvej 362, 2950 Vedbæk
Åbningstider: Køkkenet er åbent mandag-lørdag 17.30-22.00. Søndag lukket. Åbent til frokost for selskaber.
I MENU
Har du lyst til et klassisk italiensk måltid eller en større rundvisning i det italienske køkken, kan vi varmt anbefale, at du prøver en af vores sammensatte menuer.
Dagens 3-retters menuMenuen ændres dagligt og tilbyder køkkenets fortolkning af den mere traditionelle og rustikke side af det italienske køkken i form af en antipasto, secondo og dessert. |
kr. 425,- |
Klassisk 5-retters tasting menuTasting menuen tilbyder et udvalg af vores italienske retter, der spænder fra klassiske italienske retter til mere moderne fortolkninger af det italienske køkken. Vælger du tasting menuen kan du med fordel lade os vide, om du har nogen særlige præferencer indenfor det italienske køkken. |
kr. 645,- |
Bordreservation (+45) 4566 1843
Vedbæk Strandvej 362, 2950 Vedbæk
ANTIPASTI
Antipasto misto del pescatoreTre italienske antipasto med fisk og skaldyr |
kr. 179,- |
Antipasto misto dello ChefForskellige små italienske specialiteter |
kr. 172,- |
Melanzane alla ParmigianaAuberginer med mozzarella, tomat og basilikum |
kr. 169,- |
Carpaccio di manzo classicoCarpaccio af oksemørbrad m. rucola og parmesan |
kr. 175,- |
Zuppa del giornoDagens suppe |
kr. 148,- |
Bordreservation (+45) 4566 1843
Vedbæk Strandvej 362, 2950 Vedbæk
LE PASTE
Ravioli del giornoDagens ravioli |
kr. 176,- |
Taglierini con aglio, olio, peperoncino, gamberi e rucolaTaglierini m. hvidløg, chili, kæmperejer og rucola |
kr. 199,- |
Risotto del giornoDagens risotto |
Dagspris |
Tagliatelle con salsa alla Bolognese classicaKlassisk bolognese |
kr. 175,- |
Linguine alle vongoleLinguine med hjertemuslinger |
kr. 205,- |
Pappardelle con vitello, pesto e verdure di stagioniPappardelle m. kalvekød, pesto og sæsonens grøntsager |
kr. 185,- |
Bordreservation (+45) 4566 1843
Vedbæk Strandvej 362, 2950 Vedbæk
SECONDI
Scampi alla grigliaGrillstegte jomfruhummer |
kr. 378,- |
Pesce del giorno scelto dallo chefDagens fisk |
Dagspris |
Tagliata di manzo con chimichurri all’ItalianaTynde skiver oksefilet med italiensk chimichurri |
kr. 325,- |
Scaloppine di vitello ai funghiTynde skiver kalvekød m. svampesauce |
kr. 299,- |
Filetto di agnello panato alle erbette su crema di patate e limeUrtepaneret lammemørbrad m. kartoffelcreme og lime |
kr. 325,- |
Bordreservation (+45) 4566 1843
Vedbæk Strandvej 362, 2950 Vedbæk
DESSERT
Dessert del giornoDagens dessert |
Dagspris |
Tiramisu classico |
kr. 125,- |
Gelato di vaniglia e cioccolatoHusets hjemmelavet is m. vanilje og chokolade |
kr. 109,- |
Sorbetto misto La Vela |
kr. 105,- |
Affogato al caffé |
kr. 95,- |
Petit four4 små hapsere |
kr. 68,- |
Formaggi mistiServering af udvalgte italienske oste |
kr. 165,- |