RISTORANTE LA VELA

Arrangementer

Bordreservation (+45) 4566 1843
Vedbæk Strandvej 362, 2950 Vedbæk

Selskaber

La Vela vil gerne være med til at danne ramme om livets fester. Det kan være bryllup, barnedåb, konfirmation eller en anden højtid, hvor man ønsker at samle dem, man holder af. Vi arrangerer også særlige menuer til firmaarrangementer & vinsmagning mv. Som gæst har du endvidere mulighed for at reservere hele restauranten såvel til frokost som aften.

Kontakt gerne Marco på restauranten såfremt I har spørgsmål eller særlige ønsker og få nærmere information om muligheder og priser.

Italiensk, latin og alsidig festmusik:

Walter Clerici

Bordreservation (+45) 4566 1843
Vedbæk Strandvej 362, 2950 Vedbæk

Julefrokost på La Vela

Det er snart jul, og skal du arrangere julefrokost for mindre eller større selskaber, så har vi masser af ideer til en italiensk én af slagsen. Kontakt os gerne per mail eller telefon, hvis du ønsker at høre nærmere. Har du særlige ønsker til menuen, kan vi sammensætte et forslag til jeres behov.

Foruden plads til 50 gæster indendørs, har vi også haft stor succes med et opvarmet termotelt på terrassen med plads til ca. 100 gæster. Vi har også mulighed for at hjælpe med at booke italiensk live musik, der altid er med til at sætte gang i en festlig stemning.

Bordreservation (+45) 4566 1843
Vedbæk Strandvej 362, 2950 Vedbæk

De seneste år har vi holdt åbent Nytårsaften, hvor vi har serveret en 4-retters menu specielt til aftenens festlige anledning. Det er allerede nu muligt at reservere bord til Nytårsaften 2020. Vi holder åbent fra kl. 17.30, og restauranten lukker kl. 23. Har du nogen spørgsmål angående menuen eller vine, er du velkommen til at kontakte os enten per telefon eller mail. Bordbestilling er nødvendig.

Eksempel på Nytårsmenu

Antipasto

Hummersuppe med sprøde jordskokker
* * *

Primi

Ravioli med artiskokcreme
* * *

Secondo

Oksemørbrad mignon, urtesabayon, marsala sauce og garniture
* * *

Dolce

Chokoladekage og appelsinsorbet
* * *

Pris pr. kuvert kr. 625,-

Bordreservation (+45) 4566 1843
Vedbæk Strandvej 362, 2950 Vedbæk

Sankt Hans Aften bør efter vores mening fejres med udsigt til Øresund. Traditionen tro byder vi velkommen på restauranten med en 3-retters menu i aftenens anledning, hvor der også serveres mere børnevenlige retter til de mindste. Der vil være mulighed for at opleve ægte bålstemning på stranden.

Kontakt os på restauranten for nærmere information. Vi har mulighed for at lave mindre ændringer til menuen, skulle I have særlige ønsker eller allergier, men vi beder jer informere om dette på forhånd.

Sankt Hans Aften torsdag den 23. juni

Primi

Gratinerede cannelloni med grøntsagsfyld
* * *

Secondo

Urtefarseret perlehøne med hvidvin-rosmarin sauce og garniture
* * *

Dolce

Hvid chokolade- og hasselnødparfait med coulis af kirsebær
* * *

Pris per kuvert kr. 450,-